Associació a l'AIFiCC

L'Associació d'Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya (AIFiCC) és una associació científica fundada el 1998 amb la finalitat de promoure els principis de l'Atenció Primària de Salut, la seva implantació i la seva qualitat amb la voluntat d'aplegar a tota l'Infermeria d'Atenció Primària.

La voluntat dels membres de la Junta Directiva de l'AIFiCC és treballar pel desenvolupament tant professional com competencial de les infermeres familiars i comunitàries amb un esperit innovador i visió de futur, especialment prioritzant la consolidació dels grups de treball i la posada en marxa d'un programa de formació continuada.

Des de la societat volem integrar als socis en el desenvolupament del coneixement que es genera des dels grups de treball, la formació, tallers, congressos/jornades, per tal que es beneficïin des dels estudiants de Grau d'Infermeria fins els professionals jubilats. Per això hem ampliat les modalitats d'inscripció:


Avantatges de fer-te d'AIFiCC:

  • Rebre informació d’actualitat professional.
  • Rebre informació de jornades i congressos interessants professionalment.
  • Preus reduïts per a socis en la inscripció al congrés bianual.
  • Preus reduïts per a socis en la inscripció les jornades d’actualització bianuals.
  • Preus especials per a socis en els cursos organitzats per la societat i altres societats col·laboradores.
  • Assessorament en temes professionals inherents a la pràctica clínica.
  • Possibilitat de formar part dels grups de treball actualment formats de l’AIFiCC i de formar-ne de nous.
  • Contribuir en el desenvolupament de les competències de la infermera de família i comunitària.
  • Si ets referent professional en algun tema, tens la possibilitat de liderar un grup, organitzar formació així com altres activitats de caràcter científic.

 Tipus Quota semestral
 Jubilada/t gratuït
 Soci/a 30€

Formulari d'associació a l'AIFiCCEts referent de:Compte bancari (IBAN)Política de Privacitat

En virtut del que disposa el Reglament de Protecció de Dades de les Persones Físiques 2016/679 UE del 27 d’abril, l'informem que mitjançant la formalització del present formulari les vostres dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers titularitat de l'Associació d'Infermeria Familiar i Comunitària (AIFiCC), amb la finalitat de poder atendre la seva petició, així com per mantenir-vos informats sobre qüestions relatives a l'activitat de l'AIFiCC i els seus serveis.
Així mateix, us informem de la possibilitat d'exercir, en qualsevol moment, els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a mailing@aificc.cat o bé mitjançant escrit dirigit al carrer Balmes, 172, 1r 2a - Barcelona.

Horari d'atenció

Horari d'atenció a la seu: dimarts de 17.00 a 19.00 hores. Durant el mes d'agost, l'AIFiCC romandrà tancada.

Per realitzar qualsevol altra consulta, feu clic aquíNursing NowINFOVACALDIA - Siempre al día con el grupo vacunas de AIFiCCPrograma Beveu MenysFAECAPAGORAAUPAFoCAPInfermera virtualCPICJBIPersonesPKNOSalut i benestarSense fumVacunes