Formació

Formació

L'AIFiCC com a Societat científica que som, un dels nostres objectius és garantir el desenvolupament professional de les infermeres familiar i comunitària. Per això, des de fa uns anys us oferim un Pla Formatiu en el que ara hem treballat de valent per millorar i ampliar.

Al nou Pla Formatiu trobareu un oferta de cursos i tallers més variada i que s'adequa millor a la realitat de la vostra tasca diària.

Un altre objectiu en el que treballem és la creació d'una Plataforma Virtual pròpia, que posarem en marxa properament amb la intenció d'apropar la formació al major nombre de professionals, com sabeu els grans avantatges de la formació on line són no haver distància a vèncer ni horaris a seguir.

Us apropem el Pla Formatiu allà on sou, consulteu la nostra oferta i vindrem a impartir-ho al vostre centre de treball.

Desitgem, de tot cor, que l'oferta formativa d'aquest any sigui del vostre interès.


Pla formatiu EMPRESESÀrees de formació:A contincuació disposeu del formulari per a la sol·licitud d'informació dels nostres cursos.Horari d'atenció

Horari d'atenció a la seu: dimarts de 17.00 a 19.00 hores. Durant el mes d'agost, l'AIFiCC romandrà tancada.

Per realitzar qualsevol altra consulta, feu clic aquíNursing NowINFOVACALDIA - Siempre al día con el grupo vacunas de AIFiCCPrograma Beveu MenysFAECAPAGORAAUPAFoCAPInfermera virtualCPICJBIPersonesPKNOSalut i benestarSense fumVacunes