NOTÍCIES

- S'aplaça l'enviament de comunicacions fins el 15 d'abril. FORMULARI d'ENVIAMENT

- S'aplaça l'enviament de resums fins el 18 de març. Consulta les normes generals d'enviament

PRESENTACIÓ

Benvolgudes/ts,

Us presentem la catorzena edició del Congrés bianual de la nostra associació que se celebrarà els dies 18 i 19 d’abril de 2018 al Palau de Congressos de Tarragona sota el lema Catalunya Batega Salut!

Enguany té un accent especial en l’Atenció Centrada en la Persona, la Comunitat i la Salut Mental, un canvi d’orientació en les cures infermeres. Es pretén donar eines i millorar les habilitats en tasques preventives i de promoció de la salut . El Congrés vol ser un espai de trobada, de reflexió i d’aprenentatge.

Us animem a participar-hi.


* Reconeixement d’interès sanitari per l’Institut d’Estudis de la Salut (IES) i sol•licitada acreditació pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries (CCFCPS).* Feu clic a la imatge per descarregar el programa en format PDF.

NORMES GENERALS D'ENVIAMENT DE RESUMS

El Congrés exposarà treballs en format de comunicació oral i pòster.

Els resums dels treballs que es vulguin presentar s'han d'enviar mitjançant l’enllaç "Enviament de resum" que trobaràs a l’apartat comunicacions a la pàgina web del congrés. El resum no haurà de tenir més de 300 paraules i s'utilitzarà lletra Arial, mida 10 i interlineat d'1, respectant els marges establerts, només un full i amb un pes màxim de 10Mb.

Els resum haurà de tenir les següents característiques:
1. Utilitzar la plantilla dissenyada per a la presentació de resums que trobaràs a l'apartat “comunicacions”.
2. Estructurar el resum de la següent manera: Títol, Autors (amb centre de treball i mail de contacte), Introducció, Objectius, Material i mètodes, Resultats, Conclusions / Discussió.
3. Autors: màxim 6. Escriure els dos cognoms i la inicial del nom, sense punt, i separats per una coma.

La data límit per presentar els resums serà el dia 18 de març de 2018 a les 23:59 hores. Els comitès es reserven el dret de poder ampliar aquest termini.

El Comitè Científic és qui decideix el format final de presentació del treball.

A l'adreça de correu electrònic que ens faciliti l'autor responsable de l'enviament es confirmarà la recepció del resum i, posteriorment, els dies 3 i 4 d'abril, s'informarà de l'acceptació o no del mateix i la modalitat de presentació que determini el comitè científic (comunicació oral o pòster).

Els 10 millors resums es presentaran en format comunicació oral per a la seva defensa. La resta de resums acceptats seran presentats en format electrònic com a pòsters.

Els 10 millors pòsters es tindran que portar impresos per a la seva exposició permanent durant el Congrés.

El primer autor serà el responsable i orador, qui una vegada acceptat el resum, haurà d'estar inscrit al Congrés per poder presentar el treball. Un autor o grup d'investigadors no podrà presentar més de dos comunicacions, si presenta tres comunicacions hauran d'estar inscrits al congrés dos professionals, si quatre, tres, i així successivament.

Els pòsters i les comunicacions acceptades han de complir la normativa per a la presentació de treballs acceptats comunicacions orals i/o pòsters disponible a la web del Congrés.

S'atorgaran dos premis econòmics: un a la millor comunicació oral (400€) i un al millor pòster (200€).

Els membres del comitè científic i organitzador podran presentar comunicacions, però no optaran a premi.

L'enviament del resum implica l'acceptació d'aquestes normes per part dels autors i el seu consentiment per a la publicació en la documentació del congrés i en qualsevol tipus de format.

Els diplomes acreditatius de la presentació del pòster seran lliurats al primer autor del treball mitjançant el mail de contacte un cop finalitzat el congrés.